para pengikut

Sunday, February 27, 2011

MESTI TENGOK : SERIUS...SUMPAH LAWAK GILER.BOLEH PECAH PEROT!

hahahaha..papehal korang tengok dlu...SERIUSS memang lawak giler...hahahaha





ok.serius..lawak giler kan..hahahaha..name laki tu REMI GAILLARD.orang montpeiller,perancis..die ni memang kaki prank punye orang...serius..hahaha...die ni orang kenal bile die menyamar jadi pemain bolasepak kelab montpeiller dan meraikan bersama sama penyokong kelab tu lepas kelab tu menang piala liga perancis(video ke-3) dan siap presiden perancis tu ucap tahniah kat die...hahaha.banyak lagi kat youtube video mamat ni..series aku nak pecah perot bile aku tengok mamat ni.cakap banyak takde.korang layan je..hahahaha

7 comments:

bunga said...

xdapat tonton video tu..:(

IFA Athirah said...

haha.sengal giler nyamar jd siput!!!lawak2x!!!!

TAYAR PANCIT said...

serius die ni mmg lawak..banyak lagi video die kat youtube ni..haha

x3,dayana said...

haha best gle dpt wt cm video no 3 uh!!

alexa yussida said...

gila la fan pon xcam..lagi takleyh blah players lain pon xkenal geng ke,..gila ke hapa..haha buat kat team barca macam tu..kompem kitorg blasah mamat ni..ntah sapa2 nk mnyemak:p

awin said...

mmg lawak...thanks sudi share,ngee~~~

H.A.N.I.S said...

hahahaa~ lawak btul~ hehe