para pengikut

Thursday, January 20, 2011

JANGKAAN TOP 4 EPL UNTUK SEASON NI.

1. MANCHESTER UNITED-AKU PILIH MAN U SEBAB TEAM NI TENGAH BERSEMANGAT SEBAB TAK KALAH LAGI.JADI SEMANGAT DIORANG NI YANG AKAN MENJULANG TROFI EPL SEASON NI.

2. MANCHESTER CITY-SEBAB RAMAI PLAYER YANG BERBAKAT DIBAWA MASUK OLEH MANCINI DAN MANCINI TIDAK AKAN PENING DALAM MENCARI PEMAIN KESEBELASAN UTAMANYA.KETAHANAN PASUKAN MENJADI TINGGI DAN SETIAP PERLAWANAN AKAN MENAMPILKAN PEMAIN YG BAIK.

3.ARSENAL-MEREKA MASIH MEMERLUKAN 2 SEASON LAGI UNTUK MEMENANGI EPL KERANA PEMAIN YANG MUDA DAN KURANG NYA PENGALAMAN YANG MEMBUATKAN MEREKA KURANGNYA KEYAKINAN.

4. TOTTENHAM HOTPURS-SEMANGAT MEREKA DALAM UCL INI YANG MEMBAWA MEREKA KEKAL DI TEMPAT KE-4.LIHAT SAJA LAH MEREKA BERGAYA DALAM MENJUARAI KUMPULAN A UCL INI.

CHELSEA ADALAH MERUPAKAN PASUKAN YANG MALANG KERANA DIRUNDUNG POLITIK DALAMAN DIMANA RAY WILKINS TELAH DIPECAT YANG MENYEBABKAN PASUKAN MEREKA TERUMBANG AMBING.SEBAB ITU LAH CARLO ANCERLOTTI TIDAK DIPECAT.KALAU TEAM LAIN MEMANG DAH KENE PECAT.CONTOHNYE MACAM ROY HODGSON YANG MEMBIMBING LIVERPOOL YANG DIPECAT EKORAN PRESTASI YANG TIDAK MEMBANGGAKAN.

UNTUK PENYINGKIRAN EPL SEASON NI SUKAR UNTUK DIRAMALKAN KERANA BEZA MATA YANG DEKAT MENGGAMBARKAN PERSAINGAN YANG SENGIT.TETAPI WEST HAM MERUPAKAN PASUKAN PERTAMA YANG TERSINGKIR SELEPAS KEMBALI KE EPL PADA TAHUN 2001.DAN KEMUNGKINAN LIVERPOOL JUGA BOLEH TERSINGKIR JIKA PRESTASI TEROK ITU DITEROSKAN.

TAK CAYA.....??TUNGGU DAN LIHAT.

KAH KAH KAH KAH KAH.

BY-GENIUS PUNDIT

0 comments: